Fixoren älskar att ge flexibel service

Fixoren älskar att ge flexibel service

Susanne har arbetat inom vård, omsorg och psykiatrin i 30 år och tröttnade på att inte kunna få ge sina patienter mer.

-Jag fick höra att jag var för flexibel när jag ville göra mer för patienterna så då fick det vara nog och jag startade eget företag där jag fokuserar på att hjälpa mina kunder så mycket jag bara kan och vara väldigt flexibel, skrattar hon. 

Fixoren erbjuder olika typer av hemservice som hemstädning, seniorservice, flyttstädning, hustillsyn, barnpassning, husdjursservice och företagsstädning.

Seniorservice

Av alla tjänster är det seniorservice som Susannes hjärta klappar lite extra för.

-Jag brinner verkligen för att nå ut mer med seniorservice för jag ser vilket behov det finns. Det är så många äldre och anhöriga till äldre som inte känner till att de kan få hjälp från annat håll än bara hemtjänsten som är begränsade, säger Susanne.

Fixoren kan hjälpa seniorer med allt från att följa med till vårdcentralen, till att städa, tvätta, laga mat och uträtta ärenden.

-Hemtjänsten är ju väldigt begränsade med vad de kan hjälpa till med och får exempelvis inte lyfta på stolar när de dammsuger, eller sätta upp gardiner, berättar Susanne.

Många äldre är väldigt ensamma och vill gärna bjuda på fika.

-Det tar jag inte betalt för utan tar mig tid att göra eftersom det ofta betyder så mycket för den som sällan eller aldrig får något besök, säger Susanne.

Flexibel ut i fingerspetsarna

När Fixoren säger sig erbjuda flexibla tjänster så är det inte överdrivet på något sätt. Susanne hade redan från början bestämt sig för att alla städtjänster skulle vara flexibla på så sätt att kunden kan bestämma från gång till gång vad som ska göras.

-De flesta andra städfirmor har ett städschema som följs men hos mig kan man välja att få fönstren putsade ena veckan och nästa vecka fokuserar vi på att rengöra ugn och kylskåp, berättar Susanne.

Fixoren låter även kunderna ta städupphåll när de vill utan kostnad.

-Ska kunden åka bort eller ta ett uppehåll, exempelvis över sommaren så är det inga problem, vi tar inte betalt för uppehåll, säger Susanne.

Susanne städar också uteslutande med naturliga och miljövänliga medel som bikarbonat, ättika och såpa.

-Det har jag lärt mig av min farmor. Det är otroligt effektivt och slår alla andra medel, dessutom gillar kunderna det lika mycket som jag gör, säger Susanne glatt.

Dela